Email marketing Esys Agency
O strategie bună de Email Marketing = Profit

„Mai mult decât un simplu mesaj în cutia de intrare. Construim conexiuni, oferim valoare și creăm relații durabile prin Email Marketing.”

Creștere Audiență

Strategie Newslettere

Segmentare Audiență

O campanie de Email Marketing bine gândită și implementată poate fi una dintre cele mai profitabile metode de promovare pentru afacerea ta! 

Email marketing Esys Agency

Email marketing aduce numeroase beneficii pentru afaceri și organizații, fiind un canal eficient de comunicare cu clienții și potențialii clienți. 

Iată câteva dintre beneficiile cheie ale email marketingului:

Comparativ cu alte canale de marketing, costurile asociate cu email marketingul sunt relativ scăzute. Nu este nevoie de imprimare sau poștă tradițională, iar costurile de distribuție sunt minime.

Email marketingul permite segmentarea listelor de abonați în funcție de diverse criterii, cum ar fi comportamentul de cumpărare sau preferințele. Personalizarea conținutului trimis prin email poate crește relevanța mesajului și angajamentul destinatarului.

Platformele de email marketing oferă instrumente puternice pentru a măsura performanța campaniilor. Poți urmări ratele de deschidere, clicuri, conversii și alte metrici pentru a evalua eficacitatea și a ajusta strategiile ulterior.

Emailul oferă posibilitatea de a comunica direct cu publicul țintă. Acest lucru permite crearea unei relații mai profunde cu clienții și posibilitatea de a răspunde direct la întrebări sau feedback.

Prin furnizarea de conținut valoros și oferte personalizate, email marketingul poate contribui la creșterea loialității clienților. Oamenii sunt mai predispuși să cumpere de la brandurile cu care interacționează frecvent și simt că le înțeleg nevoile.

Utilizarea unor campanii automate permite programarea și trimiterea automată a mesajelor în funcție de anumite acțiuni ale utilizatorilor sau de anumite date. Acest lucru ajută la economisirea timpului și la eficientizarea procesului de marketing.

Prin intermediul campaniilor regulate de email marketing, poți menține brandul în atenția publicului țintă și poți comunica mesaje specifice despre produse, servicii sau evenimente.

Mulți oameni sunt mai predispuși să acționeze în urma unui email decât în cazul altor canale de marketing. Un mesaj bine construit și o ofertă relevantă pot duce la creșterea ratei de conversie.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE? Trimite-ne un… e-mail

Email marketing Esys Agency

Email Marketing pentru afacerea ta

Curioși și încântați. Așa s-ar putea simți clienții tăi când apari la ei în Inbox. 

Bucură-te și tu de avantajele pe care o strategie de Email Marketing le poate aduce afacerii tale! De la dezvoltarea bazei de date, șablonului, conținutului și trimiterea newsletter-erelor, până la optimizarea lor » ne ocupăm de tot!

91% dintre consumatori își verifică zilnic căsuța poștală electronică.

73% dintre consumatori preferă, în cazul brandurilor, comunicarea prin email.

Care sunt beneficiile?

Există mai multe motive pentru care ai putea considera colaborarea cu noi pentru email marketing în loc să gestionezi campaniile pe cont propriu.

Iată câteva motive principale:

Experiență specializată
Suntem specializati în email marketing si avem experiență considerabilă în domeniu. Suntem actualizati cu ultimele tendințe, practici și tehnologii din industrie, ceea ce poate contribui la creșterea eficacității campaniilor tale.
Resurse tehnologice
Avem acces la platforme și instrumente tehnologice avansate. Acestea oferă funcționalități precum segmentarea avansată, automatizarea campaniilor, analize detaliată și teste A/B, care pot îmbunătăți semnificativ performanța campaniilor.
Focus pe rezultate
Suntem dedicati si orientati către obținerea rezultatelor. Analizam date, ajustam strategiile și optimizam campaniile în timp real pentru a asigura că obiectivele tale de marketing sunt îndeplinite.
Economie de timp
Gestionarea unei campanii de email marketing poate necesita timp și resurse semnificative. Colaborând cu noi, poți economisi timp și te poți concentra mai bine pe activitățile principale ale afacerii tale.
Creșterea expertizei
Prin colaborarea cu agentia noastra, ești expus la o gamă mai largă de cunoștințe și strategii. Acest lucru îți poate oferi o perspectivă mai cuprinzătoare asupra modului în care email marketingul poate fi integrat în strategia ta generală de marketing.
Adaptare la schimbări
Suntem obișnuiti să ne adaptam rapid la schimbări în industrie, regulamente sau tehnologii. Putem ajuta la menținerea conformității cu legile privind confidențialitatea datelor și la integrarea celor mai recente practici în strategiile tale.
Costuri controlate
Deși implica costuri inițiale, acestea pot fi controlate mai bine decât costurile neașteptate care pot apărea atunci când gestionezi campaniile pe cont propriu. Noi te putem ajuta la evitarea erorilor costisitoare și la maximizarea ROI-ului.
Previous slide
Next slide
Esys Agency agentie de marketing nationala si internationala

Lucram , deci la nivel 

NATIONAL si INTERNATIONAL!