Reclame Google Ads Esys Agency
Reclame Google - Publicitate Google Ads

„Google Ads: Transformăm Cautările în Oportunități, Clicuri în Conversii, și Vizitatori în Clienți Mulțumiți.”

Cea mai buna utilizare a bugetului

Configurarea corecta a conversiilor

Analiza competitiei

Prin utilizarea eficientă a Google Ads, afacerile pot beneficia de un canal de publicitate puternic și flexibil, cu potențialul de a genera trafic, leads și vânzări relevante.
Reclame Google Ads Esys Agency
Reclame Google Ads Esys Agency

De ce sa faci promovare pe Google?

Google Ads oferă opțiuni avansate de targetare, permițând afacerilor să atingă exact segmentul de public țintă. Puteți selecta locații geografice, cuvinte cheie relevante și alte criterii pentru a ajunge la potențialii clienți doriti.

Modelul de publicitate plătită pe clic (Pay-Per-Click – PPC) asigură că plătești doar atunci când cineva face clic pe anunțurile tale. Aceasta înseamnă că plătești doar pentru rezultatele concrete.

Puteți stabili un buget zilnic sau lunar pentru campaniile dvs. Google Ads și să îl ajustați în funcție de performanță sau de obiectivele pe termen scurt sau lung.

Google Ads oferă o varietate de instrumente de analiză care vă permit să monitorizați și să măsurați performanța campaniilor dvs. Puteți vedea câte clicuri a primit anunțul, cum au interacționat vizitatorii cu site-ul după clic, și multe altele.

Odată ce campania este configurată, anunțurile Google Ads pot începe să ruleze rapid, permițându-vă să ajungeți rapid la publicul țintă.

Puteți personaliza anunțurile în funcție de audiență, astfel încât să fie relevante și atrăgătoare pentru vizitatorii potențiali. Acest lucru poate îmbunătăți rata de clicuri și conversiile.

Datorită targetării și programării orare, puteți afișa anunțurile atunci când publicul țintă este cel mai probabil să interacționeze cu ele.

Google Ads permite teste A/B, ceea ce înseamnă că puteți testa diferite variante ale anunțurilor, titlurilor sau ofertelor pentru a vedea care performează mai bine și apoi să optimizați în consecință.

Anunțurile dvs. pot apărea nu doar în căutările Google, ci și pe alte platforme precum YouTube, Gmail și pe site-uri partenere ale rețelei Google Display.

Anunțurile Google Ads apar în primele poziții în rezultatele căutării, oferindu-vă un spațiu de publicitate deosebit de valoros și vizibil.

Google Ads permite utilizarea diferitelor formate de anunțuri, inclusiv text, imagine, video și anunțuri de shopping, astfel încât să vă puteți adapta campaniile la diferitele nevoi și preferințe ale publicului.

Ce rezultate iti poate aduce promovarea pe Google Ads?

Analizam GRATUIT site-ul tau si iti trimitem o lista cu problemele curente care impacteaza rezultatele din campaniile de promovare Google Ads. De asemenea, primesti o estimare a duratei de timp si bugetului pe care ar trebui sa-l investesti cu o agentie Google pentru a ajunge pe primele locuri!

Google Ads Esys Agency

Ce fel de campanii implementam prin intermediul Google Ads?

Promovare Google Ads Esys Agency

Google Search Ads

Google Display

YouTube Ads

Google Maps

Google Shopping Ads

Remarketing

Gmail Ads

Google Search & Display Partners

 • Campanii pentru VÂNZĂRI

  Campanii Google Ads destinate achiziționării de produse sau servicii prin intermediul rețelelor Search, Display, Shopping sau YouTube.

 • Campanii pentru GENERARE de LEAD-uri

  Campanii Google Ads destinate în principal afacerilor ce oferă servicii, în care utilizatorul este încurajat să contacteze business-ul.

 • Campanii pentru TRAFIC

  Campanii Google Ads ce aduc trafic relevant, la un cost cât mai mic.

 • Campanii pentru AWARENESS

  Campanii Google Ads destinate publicului 100% nou, care încă nu a auzit de afacerea ta sau produsele și serviciile pe care le comercializezi.

 • Campanii pentru YouTube

  Campanii Google Ads destinate canalelor sau videoclipurilor pe YouTube.

Strategie individuală de succes

Măsurăm, analizăm, testăm și optimizăm pentru a vă promova afacerea și a vă atinge obiectivele mai rapid. Printr-o strânsă colaborare, creăm campanii care se adresează exact grupurilor dumneavoastră țintă.

Vă sprijinim cu idei proaspete, teste A/B inteligente și decizii bazate pe date.         

Vă sprijinim după cum urmează:

Generați mai multe vânzări potențiale și clienți potențiali

Reduceți costul pe achiziție

Creșterea continuă a vânzărilor dvs

Creșteți acoperirea generală

Putem aduce numeroase beneficii afacerii tale, ajutându-te să profiți la maximum de potențialul oferit de această platformă de publicitate online. Iată cum te putem ajuta mai exact:

Experiență Specializată
Suntem echipă de specialiști cu experiență în gestionarea campaniilor publicitare pe platforma Google Ads. Ințelegem mecanismele și strategiile eficiente pentru a obține rezultate semnificative.
Strategie Personalizată
Vom dezvolta o strategie personalizată în funcție de obiectivele afacerii tale. Vom lua în considerare industria ta, publicul țintă, concurența și alți factori relevanți pentru a maximiza impactul campaniilor tale.
Optimizare Constantă
Vom monitoriza și optimiza continuu campaniile tale Google Ads. Acest lucru include ajustarea strategiilor de licitație, selecția de cuvinte cheie relevante și îmbunătățirea calității anunțurilor pentru a obține rezultate mai bune.
Selectarea Eficientă a Cuvintelor Cheie
Identificarea și selectarea cuvintelor cheie potrivite este esențială pentru succesul campaniilor. Avem experiența necesară pentru a identifica cuvintele cheie relevante și eficiente pentru a atrage publicul potrivit.
Analiză și Raportare Detaliată
Vom furniza rapoarte detaliate cu privire la performanța campaniilor tale. Aceste rapoarte vor include metrici esențiale, precum numărul de clicuri, costurile, rata de conversie și altele, ajutându-te să înțelegi impactul campaniilor tale.
Testare A/B
Vom efectua teste A/B pentru a identifica ce variante de anunțuri sau strategii funcționează cel mai bine. Această abordare ajută la optimizarea performanței campaniilor.
Gestionare Eficientă a Bugetului
Vom gestiona bugetul tău publicitar pentru a-l utiliza eficient și pentru a maximiza rezultatele. Vom face ajustări pentru a evita cheltuițile inutile și pentru a obține cel mai bun randament din investiția ta.
Adaptabilitate la Schimbări în Algoritmi
Algoritmii și regulile Google Ads se pot schimba, iar noi suntem la curent cu aceste schimbări. Ne vom adapta rapid pentru a-ți menține campaniile eficiente în condițiile noilor actualizări.
Consiliere Strategică
Nu oferim doar execuție tactică, ci și consiliere strategică. Putem oferi sfaturi cu privire la buget, obiective, și putem ajuta la alinierea strategiei de publicitate online cu obiectivele de afaceri pe termen lung.
Focus pe ROI (Return on Investment)
Vom avea un focus clar pe obținerea unui ROI pozitiv pentru bugetul tău de publicitate. Vom căuta întotdeauna modalități de a maximiza impactul și de a crește eficiența campaniilor.
Previous slide
Next slide
Esys Agency agentie de marketing nationala si internationala

Lucram , deci la nivel 

NATIONAL si INTERNATIONAL!